AA Tekstgrootte
Visie op Flevoland

Flevoland, grijp die toekomst !

12 november 2015

Flevoland is een jonge provincie en als ´jonge´ inwoner lijkt het mij dat Flevoland gebruik moet gaan maken van zijn mogelijkheden om te ontwikkelen.

Daar Flevoland kan beschikken over water 'kracht', lijkt het mij vanzelfsprekend dat er gebruik gaat worden gemaakt van een waterkracht centrale naast de windenergie.

Ook is het zo dat Flevoland, net als de andere provincies, te maken gaat krijgen met vergrijzing. Ik zeg, maak hier gebruik van. Er zit nog genoeg geld onder vele ouderen. Bouw op al die beschikbare grond in Flevoland resorts speciaal voor ouderen, met vele fiets routes er om heen. 

Bouw een soort 'Blauwe stad' in de buurt van het water. Ook hier zullen vele oud-Amsterdammers en rust- en natuurzoekers op af komen. Ontwikkel een vakantie resort. Maak gebruik van de watersport mogelijkheden aan de mooie Flevokust. Maar ook kan Flevoland zich manifesteren als prima bollenveld of kassen teelt gebied.

En als er dan ook voor voldoende elektrische oplaadpunten gezorgd gaat worden (met stroom van de waterkracht centrale), kan een ieder overgaan op elektrisch rijden en houden we de Flevolandse lucht gezond.

  • blauwestad
  • waterkrachtcentrale

Reageren zonder in te loggen? Schrijf je reactie, vul je naam en e-mailadres in en vink ‘Ik reageer liever als gast’ aan.

bekeken1703x

Auteur

Anneke Duijfs
Visie op Flevoland
Visie op Flevoland