AA Tekstgrootte
Visie op Flevoland

Fotowedstrijd - Mensen maken Flevoland

Komt jouw foto in de Omgevingsvisie van Flevoland?

De provincie Flevoland maakt een toekomstvisie voor Flevoland! Hierin staat hoe Flevoland zich de komende 10/20 jaar gaat ontwikkelen. In deze digitale Omgevingsvisie staan de Flevolanders centraal. Hoe leuk zou het zijn als Flevolanders de foto’s maken voor op de website van de Omgevingsvisie? 

Passie en enthousiasme

Wat wij graag zien op de foto’s is het dagelijks leven van Flevolanders waaruit de passie en het enthousiasme over Flevoland te zien is. Ben je enthousiast en heb je de camera al gereed? Leuk! We zien je foto graag voor 24 april 2017 in de mailbox van omgevingsvisie@flevoland.nl verschijnen. Is je foto te groot voor de mail? Probeer het dan via WeTransfer.

Je inzending:

  • De foto’s zijn bedoeld voor in de ‘headers’ op de website. Een breed formaat van minimaal 1 mb met een verhouding van ongeveer 1:4.
  • We zoeken een puur Flevolands beeld, dus zonder bewerkingen/filters.
  • Wij zien graag Flevolanders op de foto’s; zij staan centraal in de visie. Flevolanders in actie; dik, dun, oud, jong.... Het is belangrijk dat je hun toestemming hebt gevraagd. Lees meer over portretrecht.

Bekijk de actievoorwaarden

Inspiratie nodig?

De Omgevingsvisie bevat de volgende thema’s: duurzame energie, circulaire economie, landbouw: meerdere smaken, regionale krachten, het verhaal van Flevoland, samen werken aan Flevoland en krachtiger samenleven. Zie visieopflevoland.nl/flevo-perspectieven.

Exclusieve foto-excursie

Van alle ingezonden foto’s kiest het team van de Omgevingsvisie uiteindelijk de 20 winnende foto’s. Als we jouw foto selecteren, krijgt jouw foto een eervolle plek in de Omgevingsvisie van Flevoland. Daarnaast bieden we jullie een exclusieve foto-excursie aan voor de echte liefhebber! 

Samen maken we Flevoland!

Stuur je foto in!

Download de flyer

Door het insturen van jouw foto('s) ga je akkoord met de actievoorwaarden.