AA Tekstgrootte
Visie op Flevoland

Overhandiging Flevo-perspectieven

16 juni 2016

Op 15 juni heeft het atelier de Flevo-perspectieven overhandigd aan Chris Schotman, de voorzitter van de commissie Ruimte. Ateliermeester Co Verdaas reikte de Flevo-perspectieven aan door het geven van een 3D geprinte bal. 'Deze 3D bal staat voor de afsluiting van een innovatief proces waarbij de toekomst van Flevoland scherp in beeld is gebracht.' Omdat een herinnering langer blijft hangen dan een presentatie speelden de leden van de commissie Ruimte symbolisch een samenwerkingsspel. 'De toekomst wordt gemaakt door met elkaar in gesprek te blijven, samen te werken, richting te geven en waar mogelijk de krachten te bundelen', aldus Co Verdaas.

Maandag 20 juni worden de Flevo-perspectieven publiekelijk gepresenteerd. Hierbij gaan we ook in op de wijze waarop inwoners en organisaties van Flevoland hierop hebben gereflecteerd. Nieuwsgierig naar de uitkomsten? Kom naar de bijeenkomst op 20 juni. Lees verder.

_MG_7466 Flevoperspectief _MG_7460 Flevoperspectief _MG_7436Flevoperspectief _MG_7490  Flevoperspectief _MG_7446 Flevoperspectief

Reageren zonder in te loggen? Schrijf je reactie, vul je naam en e-mailadres in en vink ‘Ik reageer liever als gast’ aan.