AA Tekstgrootte
Visie op Flevoland

Biobased productie in Flevoland

8 december 2016

Op 14 december in de ochtend willen we inzichten uit de praktijk met Flevolandse agrariërs delen. We willen samen de kansen en mogelijkheden inventariseren voor het produceren van grondstoffen voor de biobased industrie. We zijn benieuwd naar de ervaringen van agrariërs op dit gebied. Deze ochtend geeft een schat aan informatie voor Flevolandse agrariërs die nog op het punt staan te beginnen aan deze circulaire stap.

Programma

14-12-2016 / Atelier Flevo-perspectieven (Stationsplein 182, Lelystad)

9.00     Inloop
9.30  Welkom en inleiding door dagvoorzitter Marieke van der Werf.
Marieke van der Werf is oud-parlementariër (CDA) en expert op het gebied van duurzaamheid.
9.45 Uit de praktijk
Ervaring van een deskundige
  Pauze
10.15 Werksessie in kleinere groepen
11.15   Plenaire terugkoppeling
11.30 Werksessie in kleinere groepen
13.00    Reflectie en afsluiting
  Lunch

Waarom organiseren we dit nu?

Er ligt in Flevoland een uitdagende gemeenschappelijke opgave voor de landbouw sector op het gebied van circulaire economie en het produceren van grondstoffen voor de biobased industrie. Dit maakt onderdeel uit van de zeven lange termijn opgaven die momenteel wordt uitgewerkt voor de Omgevingsvisie van de Provincie Flevoland.

Aanmelden

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Stuur een bevestiging naar omgevingsvisie@flevoland.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Carina van Dijk (carina.dijkvan@flevoland.nl, 0320-265722) of met Reina Groen (reina.groen@flevoland.nl, 06-11515142)

Reageren zonder in te loggen? Schrijf je reactie, vul je naam en e-mailadres in en vink ‘Ik reageer liever als gast’ aan.